Üsküdar Ariston Servisi 0216 471 59 56

Üsküdar Hotpoint – Ariston İndesit servisi olarak, beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınıza tamir ve bakım yanı sıra montaj ve nakliye hizmeti de sunuyoruz. 1989 yılından beri Üsküdar’ın tüm semtlerine aynı gün servis ekiplerimizi yanınıza yolluyoruz. Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, kombi ve klima cihazlarınız için günün her saati bizi arayıp servis kaydı bırakabilirsiniz.

Üsküdar Hotpoint-Ariston ve İndesit servisi İletişim Bilgileri

Merkez Tel : 0216 471 59 56

Gsm Acil : 0541 359 44 43

Yaşam alanlarının en büyük düzenleyicisi ve kolaylaştırıcısı olan beyaz eşyalar herkesin vazgeçilmezi ve yardımcısıdır. Beyaz eşyaların insanlara sağladığı faydalar saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Beyaz eşyalar bu yardım sırasında çok az enerji harcayarak faturayı da olumlu bir şekilde etkiler. Örneğin geçtiğimiz dönemlerde elde yıkanan bulaşık ve çamaşırlar insanlara çok yüklü miktarda su faturası olarak geri dönmekteydi. Beyaz eşyalar ise yarı yarıya hatta daha da az bir miktar suyla çok fazla çamaşırı ve bulaşığı yıkamaktadır. Hijyen konusunda ise elde yıkamaya göre çok daha fazla hijyen sağlayarak temizliği tam anlamıyla gerçekleştirmektedir.

Çamaşır makineleri ve bulaşık makineleri çok iyi hijyen sağlamalarının yanında bazen arızalanabilmektedir. Karşılaşılan en yaygın arızalardan biri bu makinelerden kötü koku gelmesidir. Koku gelmesi de insanları doğal olarak hijyenin sağlanmadığını düşündürtmektedir. Kötü kokunun nedeninin tam olarak belirlenebilmesi için mutlaka gerekli incelemeler yapılması gerekir. Bu incelemeyi de kullanıcılar tek başına yapamaz. Uzman bir kişi gerekli ekipmanlar ile bu incelemeyi gerçekleştirir. Makinelerden gelen kötü kokular ve her türlü problem için Üsküdar Hotpoint-Ariston İndesit Servis yardıma hazırdır. Hem teknik ekibi hem de çağrı merkezi ekibi işinde uzmandır. Çağrı merkezi arandığı zaman personeller problemi dikkatle dinleyerek kullanıcıları en doğru şekilde yönlendirmektedir. Müşteri memnuniyeti her şeyden önde tutulan bu servis, gayet güvenilirdir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir