Maltepe Demirdöküm Servisi 0216 471 59 56

Maltepe Demirdöküm Kombi Klima Servisi

Maltepe Demirdöküm kombi servisi olarak, Maltepe ilçesinde ve civar semtlerde Demirdöküm markası ve yan markalarına kombi klima servisi hizmeti sunuyoruz. Soğuk kış günlerinde kombi servisine ihtiyaç duyduğunuz her an hızlı ve güvenilir uzman ekiplerimiz 2 saat içerisinde yanınızda olacaktır.

Odun ve kömürden daha ekonomik olan doğalgaz kullanımı ülkemizde uzun bir süreden beri yakıt olarak kullanılmaya başlandı. Doğalgaz ile birlikte beyaz eşyalar arasında yer alan kombilerin de kullanımı bir hayli arttı. Kombi kullanımının artması ile birlikte hem daha kolay bir ısınma sistemi hem de daha uygun fiyatlı bir ısınma sistemi evlerde, okullarda ve iş yerlerinde kullanılmaya başlandı. Beyaz eşyalardan farklı olarak kombilerde sistematik olarak elektrik ve sudan başka gaz da kullanılmaktadır. Bu da diğer beyaz eşyalardan kombiyi biraz daha tehlikeli bir hale getirmektedir. Bu nedenden dolayı kombi arızaları da diğer beyaz eşyalardan her zaman daha tehlikelidir. Uzun süre kullanıma uygun ve dayanıklı bir eşya olarak üretilse de kullanıcı hatası veya olması gerekenden daha uzun bir süre kullanmak kombilerde de arıza görülmesine neden olabilir. Kombi arızaları tehlikeli olabileceği için kesinlikle tamir konusunda bilgisi olmayan kişiler kombilere tamir için müdahale etmemesi gerekmektedir. Zira kombi hem mal ve hem de can güvenliğini tehdit edici kazalar da arızalandığında çıkartabilir. Maltepe Demirdöküm Servisi olarak tüm kombilerinizin tamir ve bakımını üstleniyoruz. 0216 471 59 56 İzmir merkez başta olmak üzere kombi tamir ve bakım için bizlere bu telefon numarasından ulaşım sağlayabilirsiniz.

maltepe demirdöküm yetkili servisi

Kombide Hangi Arızalar Görüldüğünde Kombi Arıza Servisini Aramak Gereklidir?

  • Kombi elektriğe ve suya bağlı olduğu halde çalışmıyorsa
  • Kombi çalışmasına rağmen hiçbir şekilde ısıtmıyorsa
  • Kombi sıcak su ayarlandığı halde sıcak su vermiyorsa
  • Kombi sıcak su için çalıştırıldığında kalorifer peteklerini yakıyorsa
  • Kombi çalıştırıldığı halde radyatörlerin üst kısmı sıcak alt kısmı ısınmıyorsa
  • Kombi alt kısmından su akıtıyorsa
  • Kombi içinden patlamalı bir ses geliyorsa
  • Kombi çok yüksek sesle çalışmaya başladı ise

Kombide bu arızalar görüldüğünde mutlaka kombi servis aranarak çağırılması gereklidir. Zira yukarıda bahsetmiş olduğumuz arıza çeşitleri ileriki seviyelerde tehlikeli duruma da gelebilir. Her yıl düzenli bir şekilde yapılan kombi bakımı ile bu arızaların görülme olasılığı da tamamen ortadan kalkmaktadır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir