Ataşehir Demirdöküm Servisi 0216 471 59 56

Ataşehir Demirdöküm Kombi Servisi ve Klima Servisi

Ataşehir Demirdöküm kombi servisi olarak, 1992 yılından beri Ataşehir bölgesinde Demirdöküm markasına kombi servisi ve klima servisi hizmeti sağlıyoruz. Soğuk kış günlerinde evinizin huzuru ve konforu için durmadan çalışıyoruz.

Kışın kombiniz arıza yaptığında yada servis ihtiyacı doğduğunda tek yapmanız gerekn 0216 471 59 56 numaralı telefonumuza ulaşmak. Zaten bölgenizde olan teknisyenlerimizi evinize yönlendirerek evinizin sıcak yuvaya dönüşmesini sağlıyoruz.

Artık tamamen her eve lazım cihazlardan biri haline gelmiş olan kombiler hem kullanımı kolay hem de daha tasarruflu bir şekilde tüm kış boyu ısı sağlamak için önemlidir. Doğalgaz kullanımı ile hayatımıza giren kombilerin kullanımı oldukça kolaydır. Bir tek düğme ile tüm yaşam alanlarımızın ısınmasını sağlayan kombiler sağlam ve uzun süre kullanıma uygun olarak beyaz eşya üreticileri tarafından üretilmektedir. Diğer beyaz eşyalardan biraz daha kullanımı tehlikeli olan kombilerin tehlikeli olmasındaki neden elektrik ve su ile çalışmasına ek olarak çalışabilmesi için gazın da gerekli olmasıdır. Uzun süre kullanıma uygun sağlam olarak üretilmesi kombilerin çok da fazla arıza çıkartmaya yönelik etkileri olmayan cihazlar olduğunu bize göstermektedir. Fakat buna rağmen bazı zamanlarda kullanıcı hatasından bazen de gerektiğinden çok daha uzun süre bir kombiyi kullanmak kombilerde arızaya neden olabilir. Kombi arızaları oluştuğunda bu konuda bilgisi olmayan kişiler kesinlikle kombide oluşan arızaya müdahale etmemeleri gerekmektedir. Kombi arızası oluştuğunda mutlaka bir servis çağırarak destek almak gereklidir. Zira kombi arızaları oluştuğunda mal ve can güvenliğini hızlı bir şekilde tamirini yaptırarak güvene almak gereklidir. Ataşehir Demirdöküm Klima Servisi olarak kombi arızalarınızı gidermede, kombi bakımlarınızı yapmada ve petek temizliğinizi gerçekleştirmede siz değerli müşterilerimize destek oluyoruz. 0216 471 59 56 numaralı telefondan bize ulaşarak bu hususlarda bizlerden 7/24 destek alabilirsiniz. Tüm yapmış olduğumuz arıza giderme ve bakım işlemlerinde bir yıl geçerli olmak üzere garanti kapsamı uygulaması yapıyoruz.

Kalorifer Petek Temizliğinin Faydaları

Kalorifer petekleri kullanım zamanlarına göre içlerinde kir ve toz biriktirir. Bu da kalorifer peteklerine kombi sayesinde ısı verildiğinde koku, toz ve kirin ortama yayılmasına neden olmaktadır. Bu sıkıntının ortadan kaldırılması için yıl içinde bir kez olmak üzere mutlaka kalorifer peteklerinin temizliği yapılması gereklidir. Kalorifer peteklerinin temizliği yapıldığı sürelerde kombi bakımının da yapılması kombinin daha iyi bir şekilde çalışarak yıl boyunca arıza yapmasına engel olunmasını sağlamaktadır. Bunun nedeni kombilere yapılan bakımlar ve yapılan petek temizliği süresinde daha sonradan oluşabilecek olan arızaların da önüne geçilmesidir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir