Maltepe Samsung Servisi 0216 471 59 56

örnek mahallesi samsung servisi

Maltepe Samsung servisi olarak, Dünya standartlarının üstünde bir kalite ve teknoloji ile üretilen Samsung markalı beyaz eşya ve klima cihazlarınıza servis hizmeti sunmaktayız. Orjinal yedek parça ve uzman teknisyenlerimizin işçiliğiyle bütünleşen 1 yıl garantili onarım hizmetimizden yararlanmak için sizde her gün onlarca müşerilerimizin yaptığı gibi bizlere 0216 471 59 56 numaralı telefon numaramızdan ulaşıp kayıt bırkabilirsiniz.

En güncel teknolojileri barındıran beyaz eşyalarınızın, gün içerisinde sizlere sağladığı önemli kolaylığın bilincinde olarak, olası arıza durumlarında sizlere mağduriyet yaşatmasının önüne geçebilmek amacı ile hızlı, kaliteli ve aynı zamanda ekonomik beyaz eşya servisleri sunuyoruz. Sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimimiz ile beyaz eşya servisi hizmetlerindeki ihtiyaçlarınız konusunda daha hassas bir yaklaşım sergileyerek, Maltepe Samsung Servisi firmamızda, beyaz eşya servisi hizmetlerini sizlere en hızlı şekilde ulaştırabilmenin yollarını arıyoruz. Bu konuda da özellikle bölgede sürekli olarak bulundurduğumuz alanında uzman teknik personellerimizin bulunduğu tam donanımlı gezici servis araçlarımızla sizlere hizmet veriyoruz.

maltepe samsung yetkili servisi

En kısa süre içerisinde adresinize ulaşarak, kullandığınız ve arızalanmış beyaz eşya ürününüzün arızası için gerekli olan onarım müdahalelerini yerinde gerçekleştirebiliyoruz. Teknik donanım ve orijinal yedek parça açısından tüm beyaz eşya ürünlerinin tüm modellerindeki arızalara ilişkin olarak hazırlıklı olan gezici ekiplerimiz, ürününüze yerinde müdahalelerde bulunuyor. Kısa sürede en kaliteli sonuçların elde edilebileceği bir çözümün üretimi konusunda deneyimli teknik personellerimiz, gerekli müdahaleleri gerçekleştiriyor. Ürününüzü çok daha uzun ömürlü olacak şekilde kullanabilmeniz ve bu süreç içerisinde de ne performans yönünden ne de verimlilik yönden herhangi bir sorunla karşılaşmamanız amaçlanıyor ki bu aşamada Maltepe Samsung Servisi firmamız, tüm arıza onarım çalışmalarından sonra 1 yıllık garanti desteğini siz değerli müşterilerine sunuyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir