Sancaktepe Ariston Servisi 0216 471 59 56

Sancaktepe Ariston Servisi olarak, 1989 yılından beri, daha Sancaktepe ilçe olmadan önce sizlere hizmet sunmaktaydık. Sarıgazi, Samandıra, Yenidoğan ve ortadağ civarına Hotpoint-Ariston markalı beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınızı hızlı ve garantili tamir ettirmek için bize emanet edebilirsiniz.

Bölgemizde, karşılaşabileceğiniz tüm beyaz eşya arızaları ile ilgili olarak dünya standartlarına uygun kaliteli ve ekonomik beyaz eşya servisi hizmetleri sunuyoruz. Sancaktepe Ariston Servisi firmamızda, siz değerli beyaz eşya kullanıcılarının, ihtiyaçları doğrultusunda beyaz eşya servisi hizmetlerine yön veriyoruz. Özellikle de beyaz eşyaların günlük yaşamdaki önemli rolleri dolayısı ile aynı günde servis hizmetlerinden yararlanmanız için sektöre önemli bir yenilik getiren gezici servis araçlarıyla beyaz eşya servisi hizmetleri sunuyoruz. İlçe genelinde gün içerisinde dolaşan ve tam teşekküllü vaziyette hazır bulunan gezici servis araçlarımız, tüm başvurularınıza kısa sürede yanıt verebilmemize imkan veriyor.

ariston klima kombi servisi

Bölgede hazır bulunan ve alanında uzman teknik personellerimizin bulunduğu gezici servis araçlarımız ile sunduğumuz hızlı Sancaktepe Ariston Servisi hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için tek yapmanız gereken iletişim sayfamızda bulunan iletişim numaralarını aramak olacaktır. Beyaz eşya ürünlerine dair bilgi ve deneyim sahibi olan çağrı merkezi personelimiz, en uygun servis hizmeti için lokasyona en yakın konumda bulunan gezici servis aracımızı adresinize yönlendiriyor. Ayrıca bu hizmetlerimiz için iletişim numaralarımızı 7 gün 24 saat arayabilir ve kaliteli beyaz eşya servisi hizmeti alabilirsiniz. Garantili beyaz eşya servisi hizmetlerimiz çerçevesinde her bir arıza onarım müdahalesi sonrasında 1 yıllık olacak şekilde onarımı yapılan ürününüze ilişkin olarak ilgili arızalar dahilinde garanti hizmeti veriyoruz. Böylelikle ilerleyen süreçte ürününüzün hem kullanımda en yüksek performansı sunabilmesinin hem de uzun ömürlü bir kullanımının olmasının garantisini sizlere verebiliyoruz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir