Sultanbeyli Ariston servisi 0216 471 59 56

Sultanbeyli Hotpoint Ariston servisi olarak, 1992 yılından beri Sultanbeyli ve civarında Ariston, İndesit markalarına beyaz eşya, kombi ve klima servisi olarak hizmet vermekteyiz.  Bölgemizdeki hazırda bulunan araçlarımız ve uzman teknik ekiplerimiz sayesinde sizlere zaman kaybettirmeden işlerinizi en hızlı ve garantili bir şekilde yapıyoruz.

Ürünlerinizin kullanım ömrünün daha uzun olması ve her kullanımda ilk günkü performansı alabilmenizi temel alan bir hizmet anlayışı ile şekillendirdiğimiz Sultanbeyli Ariston Servisi hizmetlerimize 7 gün 24 saat kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz. En eski teknolojilerden, en yeni teknolojilere kadar geniş bir yelpazede beyaz eşya marka ve modeldeki ürünlerinizin bakım ve onarım gereksinimlerine uzun yıllardır yanıtlar sunuyoruz.  Bu hizmet süremiz dahilinde firmamız edinmiş olduğu her yeni deneyimi, siz değerli müşterilerine sunmakta olduğu beyaz eşya servisi hizmetlerinde kullanıyor. Düzenli eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiren teknik personellerimiz, servis altyapımızda uyguladığımız güncel teknoloji entegrasyonuna ilave olarak her sorununuzda hızlı, kaliteli ve profesyonel çözümler üretebilmemize yardımcı oluyor.

Güler yüzlü hizmet anlayışı çerçevesinde sunduğumuz garantili beyaz eşya servisi hizmetlerimiz çerçevesinde ürünlerinizin onarım işlemlerini gerçekleştirmemizden sonra 1 yıllık garanti güvencesi sunuyoruz. Ayrıca orijinal yedek parça ve 1.sınıf ürün kullanımı ile gerçekleştirdiğimiz beyaz eşya onarım müdahalelerimiz sonrasında ürününüzden her kullanımda ilk günkü performans verimliliğini edebilirsiniz. Bu kaliteli ve aynı zamanda da ekonomik temele odaklı olarak şekillendirdiğimiz Sultanbeyli Ariston kombi Servisi firmamızın beyaz eşya servisi hizmetlerimizden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken iletişim numaralarımız üzerinden arızanıza ilişkin olarak bildirimde bulunmak olacaktır. Üstelik bunun için günün her saatinde iletişim numaralarımıza başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvurularınız sonrasında aynı gün servis hizmeti çerçevesinde bölgede konumunuza en yakın gezici servis aracımız adresinize yönlendirilir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir