Ataşehir Siemens Servisi 0216 471 59 56

Ataşehir Siemens servisi olarak, Beyaz eşya, klima ve kombi alanlarında sizlere 1992 yılından beri hizmet sunmaktayız. İlk hizmete başladığımız günden beri kalite ve güvenin adresi olmayı başardık. En ufak sorunlarında bize koşan onlarca müşterilerimiz gibi sizde bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanmak için 0216 471 59 56 numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Tüm beyaz eşya ürünleriniz için ihtiyaç duyduğunuz teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini sizlere uzun yıllardır Ataşehir Siemens Servisi firmamız güvencesinde sunuyoruz. Bölgede her zaman sektörüne lider konumda çalışmalarını sürdüren firmamız, bölge genelinde hazır durumda bulunan mobil ekipleri ile sizlere hızlı beyaz eşya servisi hizmetleri ulaştırıyor. Ürünlerinizde yaşadığınız sorun ve arızalara ilişkin olarak hem teknik donanım hem de ilgili orijinal yede parça açısından hazır durumda bulunan gezici servis araçlarımız, çağrı merkezimize yapacağınız bildirimlerde en kısa süre içerisinde adresinize ulaşıyor. Uzman teknik personellerden oluşan başarılı kadromuz, ürünlerinizdeki arızalarınız için yerinde servis uygulamaları gerçekleştiriyor.

ataşehir siemens yetkili servisi

Kısa sürede adresinize ulaşan ve yerinde müdahaleler gerçekleştiren Ataşehir Siemens Servisi firmamızın uzman ekipleri, güncel beyaz eşya teknolojisine uygun olarak düzenli eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiriyor olduklarından, en yeni teknolojiye sahip olan ürününüzdeki arızalarda dahi hızlı çözüm uygulamalarında bulunabiliyor. Uzman teknik personellerimizin gerçekleştirmiş olduğu servis uygulamaları sonrasında firmamız tarafından 1 yıllık garanti hizmeti sunuluyor. Böylelikle ürününüzün hem yüksek performansta hem de uzun ömürlü kullanımına ilişkin olarak güvenilir bir servis hizmetinden yararlanabilmenize yardımcı oluyoruz 7 gün 24 saat kesintisiz olarak arayabileceğiniz iletişim numaralarımız ise sitemizin iletişim sayfasında yer alıyor. Bu numaralardan aynı gün içerisinde hızlı ve garantili beyaz eşya servisi hizmeti alabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir